TIETOA MEISTÄ

Harjukeskus Toivola Ky on jatkanut majoitustoimintaa nykyomistuksessa vuodesta 2001. Tilat on muutettu asumiskäyttöön 1989, jolloin suuret remontit on tehty.

Ostaessani tilat vuonna 2001 en todellakaan tiennyt mihin ryhdyin. Jätin vakinaisen työpaikkani ja vaihdoin alaa totaalisesti. Mutta päivääkään en ole katunut, niin paljon kivoja asioita ja ihmisiä ympärillä on pyörinyt. 

Alkajaisiksi huomasin tilojen epäkäytännöllisyyden, joten remonttimiehet töihin. Ensiksi keittiötilat (uupuivat tyystin), sitten osa isoista (4 hh) pienemmiksi ja oleskeluaula. Nyt kelpasi jo minullekin, toivottavasti myös asiakkaille. Osa tiloista oli jo ok, pientä (isoa) puhdistusta ja pintaremonttia vain vailla. Taisi kuitenkin tulla "ihan hyvä".

Sattuipa ensimmäiseksi talveksi oikein kunnon pakkaset. Huomasin sen viimeistään siitä, että öljyauto joutui käymään niin usein, etteivät entiset jäljet ehtineet kadota. Siis, eipä tarvinnut kauan ajatella asiaa -> maalämpö...ja remonttia. Takkakin tuli ostettua ja annettua muurarille töitä. Vaan nyt tulee ekolämpöä monesta tuutista!

Summa summarum:

Hyvät asiakkaat, teihin ja viihtyisyyteenne on todella panostettu, koska

MINÄ VOIN HYVIN, KUN ASIAKAS VOI HYVIN!

Harjunraitti 23, 81280 UIMAHARJU
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita